3D Model satış sipariş destek

Şimdi siz de bir model sipariş edin

Modellerinizi neden emreguney.com 'a yaptırmalısınız?
  1. emreguney.com en ekonomik geometri ile en iyi görünümü sunar. Bu bizim sektörümüz için optimum modeller demek. 3D model kitap ve setleri ya da 3D model sitelerindeki modeller hem pahalıdırlar, hem de aşırı yoğun geometriler ile sahne yükünüzü, dosya boyutlarınızı ve render sürelerinizi çok olumsuz etkiler.
  2. emreguney.com gerek model kitaplarından, gerekse de 3D model satış sitelerindeki modellerden daha uygun fiyatlar sunar. Model kitapları kullanmayacağınız 10'larca modelle doludur; boşuna ve peşinen yüksek ücretler ödersiniz.
  3. emreguney.com ile sadece ihtiyacınız olan modele ihtiyacınız olduğu anda sahip olursunuz.
  4. Ham model istiyorsanız daha da az ödersiniz. Malzemeleri kaplanmış model istiyorsanız malzeme temin etmeniz bile gerekmez. Ödeme ekranında malzeme seçiminizi belirtmeniz yeterlidir.
  5. Endişe yok, tereddüt yok! Modelinizi görmeden, zorluğuna bakmadan, her nasıl bir geometri olursa olsun, aşağıdaki fiyatlarım geçerli. 
  6. emreguney.com 'a model sipariş etmek hızlı ve basittir. Aşağıdan PayPal ile ödemenizi yapıp BURADAN eposta atarak modelletmek istediğiniz ürünü bana tanıtmanız, ürün görselinizi ya da teknik verileri göndermeniz yeterlidir. 


Seçenekleriniz;

Sorularınızı aşağıdan yorum yoluyla ya da sağ üstteki iletişimden epostayla sorabilirsiniz.
Bu hizmet size 12 yıllık 3D deneyimi olan İçmimar Emre Güney tarafından sunulmaktadır.